Ali Tepe Topçubağı Ortaokulu

WEB https://alitepetopcubagiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TOPÇUBAĞI MAH. PELİT SK. NO: 3 MERKEZ / TOKAT
VİZYON : Ali Tepe Topçbağı Ortaokulu Olarak Hedefimiz, Ortaokulun Bütün Kademelerinde Sağladığımız Eğitimle, Güçlü Bir Kimliğe Sahip, Başarıyı Hedefleyen, Yenilikçi, Yaratıcı, Lider Olabilen, Toplum Tarafından Takdir Edilen, Türk Kimliğine Sahip Olduğu Kadar Dünya Vatandaşı Niteliklerine Sahip Olan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına Bağlı, Ahlaklı Gençler Yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak, Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, Eğitime-öğretime göre öncelik vererek, Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek, Öğrencilerin ders dışı etkinliklere katılımını sağlamak ve yaygınlaştırmak; Önde gelen hedeflerimizdendir.
BAŞARILAR : OKULUM TEMİZ,BESLENME DOSTU OKUL

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Saatler : 08.30 - 15.20
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 1 km
Kontenjan Bilgileri : 250
Sportif Etkinlikler : SPOR TOKAT FAALİYETLERİ
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları : KİTAP TOKAT, TÜBİTAK 4006, EĞİTİM TOKAT, EĞİTİMDE SAĞLIK, ERASMUS, OKUL SAĞLIĞI, OKULUMUZ TEMİZ, BESLENME DOSTU OKUL, KÖY ÇOCUKLARINA KİTAP TAŞIYORUZ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS PROJESİ "K101-FARKLILIĞIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR"
Diğer Hususlar : OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ OLUP MERKEZ ÖĞRENCİ SAYISI 43,TAŞIMALI ÖĞRENCİ SAYIMIZ 65´TİR.